Veelgestelde vragen

Zijn er kosten verbonden aan het aanvragen van offertes bij meerdere kozijnen leveranciers?
Nee. Het aanvragen van offertes bij meerdere kozijnen installateurs of bedrijven is geheel gratis en vrijblijvend. De kozijnen zetters betalen een vergoeding per ontvangen offerte aanvraag voor.

Ik heb een aantal offertes ontvangen. Ben ik nu verplicht een van de offertes te accepteren?
Nee, deze service is volledig vrijblijvend en heeft geen verplichtingen. Als u er voor kiest om de offertes af te wijzen, dan worden er aan u geen kosten verrekend. Laat het dan wel even weten aan de kozijnen bedrijven die de offerte hebben verzonden. Een korte e-mail sturen is voldoende.

Van hoeveel kozijnenzetters ontvang ik een offerte?
U ontvangt maximaal zes offertes van uit uw omgeving bij wie u een offerte heeft aangevraagd.

Ik heb offertes aangevraagd, maar nog niets ontvangen!
De kozijnen bedrijven hebben enige tijd nodig om u aanvraag te verwerken.

Heeft u na een aantal werkdagen nog helemaal niks gehoord?
Kozijnen-vervangen.nl stuurt u binnen enkele dagen een service mail, waarmee u met één druk op de knop nog meer offertes kunt aanvragen. Uw aanvraag wordt automatisch doorgestuurd naar andere kozijnen bedrijven bij u in de regio.

Hoe wordt er omgegaan met mijn persoonsgegevens?
Uw gegevens worden alleen gestuurd naar de geselecteerde bedrijven. Kozijnen-vervangen.nl garandeert dat uw gegevens niet aan derden worden doorgestuurd.

Welke materiaalsoort is beter: kunststof of hout?
Dit hangt af van uw persoonlijke wensen en eisen. Over het algemeen wordt hout als een mooier materiaalsoort gezien en kenmerkt kunststof zich als goedkoop dankzij zijn onderhoudsarme karakter. Bij grote twijfel kunt u dit uiteraard in de offerte aangeven.

Wat voor onderhoud is nodig als het kozijn er is?
Insmeren met olie van de scharnieren van de kozijnen en uiteraard het schoonhouden om extra onderhoud te voorkomen.

Welke voordelen heeft kozijnen-vervangen.nl te bieden?
Kosten besparen dankzij offerte vergelijking Altijd up-to-date informatie over de leveranciers Offertes aanvragen kost u niets en verplicht u tot niets!

U kunt hier direct beginnen met het aanvragen van de offertes!

Statistieken

Offertes worden aangevraagd per materiaalsoort, te weten aluminium, hout en kunststof. Hoeveel offertes per materiaalsoort worden aangevraagd, ziet u in de onderstaande grafiek:

kozijnen

De meeste offertes worden aangevraagd voor het vervangen, repareren of plaatsen van kunststof kozijnen. Voor hout is ook veel interesse, maar het aantal aanvragen is iets lager.

Kunststof kozijnen

De meest populaire kozijnsoort is tegenwoordig het kunststof kozijn. Mede dankzij de vele voordelen als beperkt onderhoud en de goede prijs/kwaliteit verhouding hebben de kunststof kozijnen deze populariteit kunnen verwerven.

kunststof kozijn