Over kozijnen-vergelijken.nl

Kozijnen zijn er in verschillende vormen en maten. Zowel raamkozijnen als deurkozijnen zijn mogelijk. Tevens is er keuze uit verschillende materialen, zoals kunststof en hout.

Op deze website kunt u kosteloos offertes aanvragen voor:

  • Plaatsing
  • Vervanging
  • Renovatie

De kozijnenzetter kan helpen het juiste kozijn te vinden en uw oude kozijn te verwijderen. Daarmee is het vervangen van uw kozijn een feit en is uw woning weer voorzien van het nieuwste kozijn.

Het aanvragen van de offertes verloopt eenvoudig in slechts enkele stappen:

  1. Invullen van uw postcode en gewenste materiaalsoort
  2. Aanvinken bij welke bedrijven u de offertes wilt aanvragen
  3. Invullen van het offerteformulier
  4. Wachten totdat u de offertes ontvangt

Bent u er al uit?

Vraag dan hier gemakkelijk en snel meerdere offertes aan bij kozijnen installateurs en bedrijven in uw buurt. Binnen enkele dagen ontvangt u meerdere offertes op maat.

Bent u kozijnen leverancier of installateur?

Dan kunt u vanaf vandaag al gebruik maken van deze offerte service.

Schrijf u nu in als kozijnen zetter!

Statistieken

Offertes worden aangevraagd per materiaalsoort, te weten aluminium, hout en kunststof. Hoeveel offertes per materiaalsoort worden aangevraagd, ziet u in de onderstaande grafiek:

kozijnen

De meeste offertes worden aangevraagd voor het vervangen, repareren of plaatsen van kunststof kozijnen. Voor hout is ook veel interesse, maar het aantal aanvragen is iets lager.

Kunststof kozijnen

De meest populaire kozijnsoort is tegenwoordig het kunststof kozijn. Mede dankzij de vele voordelen als beperkt onderhoud en de goede prijs/kwaliteit verhouding hebben de kunststof kozijnen deze populariteit kunnen verwerven.

kunststof kozijn